Stáje Prodejny Instruktoři Ostatní

Odkazy

OSTATNÍ
Zde naleznete veškeré odkazy, které se nám nevešly do předchozích rubrik. Tím nechceme říci, že by byly méně zajímavé! Najdete zde například časopisy, webové portály nebo další zajímavé stránky zabývající se koňskou tématikou.
www.equichannel.cz

Každý, kdo má něco společného s koňmi zná tento největší koňský webový portál. Najdete tu všechny informace ze světa koní, ať už se jedná o různé disciplíny sportovních odvětví, ve kterých se vyskytují koně nebo o zajímavosti a články z různých akcí. Přes Equichannel jsme se seznámili se spoustou zajímavých lidí, proto tento web doporučujeme každému alespoň k nahlédnutí.
www.symed.cz

Soukromá klinika pro koně i lidi. Věnuje se alternativním metodám medicíny jako je akupunkura, bylinná terapie nebo homeopatie. Má za sebou řadu pozitivních výsledků. Jejího majitele a ředitele v jedné osobě, Tomáše Sychru, známe osobně a jsme s ním ve stálém kontaktu. Na našem webu naleznete i řadu odborných článků pocházejících právě od pana Sychry.
www.os-svitani.cz

Občanské sdružení Svítání se zabývá hiporehabilitacemi. Pomáhá zejména postiženým dětem, ale na terapii dochází i řada dospělých. Sdružení proslulo svou profesionalitou a řadou velmi dobrých výsledků. Více se dozvíte na velmi pěkných a profesionálních webových stránkách.
www.muller-equine.cz

Equinní reprodukční centrum Pardubice - Mnětice je bezesporu jedním s pilířů chovu Českého teplokrevníka. Lze zde najít širokou nabídku hřebců různých plemen, která se rok co rok obnovuje. Najdeme tu zejména koně se špičkovými drezurními a parkurovými přepoklady. Centrum se vyznačuje vysokou odborností, která je postavena zejména na majiteli Ing. Zdeňku Müllerovi, CSc.
artfix & Záveský 2oo6-2o13